Med Croissantdej

1396452592 Denmark 1396452598 United KingdomGreat Britain

Med Croissantdej

Med SR Food Croissantdej er det muligt at lave hjemmebagte croissanter med og uden fyld.

croissant tall small

 

  • 1 rll SR Food Croissantdej
  • Syltetøj efter ønske f.eks. med jordbær, skovbær, hindbær etc.

 

Rul croissantdejen ud på det medfølgende bagepapir. Skær dejen ud i passende stykker, 4, 6 eller stykker efter ønskede størrelse. Vi anbefaler 8 stk. Læg en teskefuld syltetøj i den brede ende og rul forsigtigt croissanter fra ydersiden ind mod midten og form dem som halvmåner. Bages i en forvarmet ovn på 165° C i ca. 16-20 min. til de er gyldenbrune.

Alternativt kan croissanterne i stedet for syltetøj eksempelvis fyldes med:

  • Mørk chokolade og nougat
  • Marcipan og nougat/chokolade
  • Brieost

Serveres som en sød bestanddel på kaffebordet.

croissant skinke og ost small

 

  • 1 rll SR Food Croissantdej
  • 1-2 pkk SR Food Spansk Serrano skinke fra Espuña
  • 4-8 skiver ost

 

Rul croissantdejen ud på det medfølgende bagepapir. Skær dejen ud i passende stykker, 4, 6 eller stykker efter ønskede størrelse. Rulles fra ydersiden ind mod midten og form croissanterne som halvmåner. Bages i en forvarmet ovn på 165° C i ca. 16-20 min. til de er gyldenbrune.

Når croissanter er let afkølede, skæres croissanter over. Smør bunden med salatdressing eller smør og læg 1-2 skiver SR Food Serrano skinke samt 1-2 skiver ost på og læg toppen af croissanten over.

Serveres til morgenmad eller frokost.