Med Focacciadej

1396452592 Denmark 1396452598 United KingdomGreat Britain

Med Focacciadej

With SR Food Focaccia dough you can bake the perfect meal bread. Can be used as an accompaniment to appetizers and main dishes as well as a snack bread and snack.

I ovn: Forvarm ovnen til 200° C. Dejen udrulles på det medfølgende bagepapir på en bageplade. Dejen smøres med olivenolie og drysses med salt og krydderurter efter eget valg. Bages i ovnen i ca. 15 min., indtil brødet er gyldenbrunt. Ovne er forskellige så måske skal bagetiden og temperaturen justeres.

På grill: Anvend bagesten og evt. tilhørende bageplade. Bagepapiret udelades og bagested/plade drysses med mel eller smøres med vegetabilsk olie. Ved bagning på grill skal der holdes løbende øje med brødet, idet grillvarmen kan variere og samtidig er meget høj.

SR Food ønsker god fornøjelse. Velbekomme!

foccacia olie miljo small

Inspiration til brug af Focacciadej.

Focacciabrød har sin oprindelse i Italien og betyder fladbrød. Det er ideelt som madbrød som tilbehør til hovedmåltidet, men er også særdeles velegnet som tapasbrød, som velkomstsnack og til tapernade.

Focacciadejen bages til et lækkert madbrød.

Inden brødet bages anbefaler vi, at det pensles med olivenolie og drysses med rosmarin og salt. Men brødet kan naturligvis krydres helt efter behag med diverse krydderurter som oregano, timian samt fint hakket hvidløg, strimlet rødløg, soltørrede tomater eller brødet kan smøres med pesto.