Med Tærtedej

1396452592 Denmark 1396452598 United KingdomGreat Britain

Med tærtedej

Med SR Food's tærtedej kan du lave en bred vifte af forskellige tærter, som f.eks frugttærter, kødtærter og grøntsagstærter - Nemt og lækkert.

lauchkuchen 2 small

 

  • 1 rulle SR Food Tærtedej
  • 1 pkk SR Food Serrano skinke fra Espuña
  • Olivenolie og smør
  • 3 bundter forårsløg eller 1 porre
  • 1/2 spsk balsamico eddike
  • 1 tsk fint sukker
  • 200 g smøreost naturel
  • 1 dl mælk
  • 4 æg
  • 1 æg, pisket med lidt koldt vand til pensling

 

Rul tærtedejen ud på det medfølgende bagepapir og beklæd en smurt tærteform med dejen. Varm olivenolien og en klat smør på en pande. Tilsæt forårsløg/porre, balsamico og sukker, og svits det cirka 1 minut. Sæt panden til side. Serrano skinken skæres i tern. Læg Serrano skinken på tærtedejen, og fordel forårsløg/porre ovenpå. Smøreost, mælk og æg piskes sammen og hældes over fyldet. Pensl kanten af tærtedejen med æg.

Tærten bages i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved 180°C (varmluft 160°C).

taerte med noedder small

 

  • 1 rulle SR Food Tærtedej
  • 3 spsk appelsinmarmelade
  • 150 g sukker
  • 150 g smør
  • 12 g vaniliesukker
  • 150 g hakkede mandler
  • 75 g mandelmel eller fint blendet mandler
  • 75 g kokos
  • 75 g mørk chokolade 75%

 

I en gryde blandes smør, sukker, vaniliesukker og 4 spsk vand. Varmes langsomt indtil smørret er smeltet. Tilsæt heri de hakkede mandler, mandelmel og kokos, dette blandes godt og stilles herefter til afkøling.

Rul tærtedejen ud på en bageplade på det medfølgende bagepapir. Smør appelsinmarmeladen på tærtedejen. Når mandelmassen er afkølet fordeles og glattes mandelmassen på tærten.

Bages i en forvarmet ovn i ca. 25 min. ved 180°C (varmluft 160°C).

Nøddekagen stilles til afkøling. I mens smeltes chokoladen over vandbad. Når tærten er kold skæres den i passende trekanter og de dekoreres med det smeltede chokolade. Herefter er nøddekagerne klar til servering.