Om SR Food

1396452592 Denmark 1396452598 United KingdomGreat Britain

 SR Food A/S blev grundlagt i 2003 med fokus på at tilbyde forbrugerne et bredt udvalg af spændende udenlandske fødevarer indenfor segmenterne charcuterie og ferske deje. SR Food A/S kan tilbyde det nordiske marked kvalitets produkter til enhver husholdning og naturligvis til en fornuftig pris.

I kraft af at flere og flere får øjnene op for de udenlandske specialiteter og den høje kvalitet, er det kun naturligt at disse produkter også skal tilbydes i Norden. Produkterne er nøje udvalgt så de passer til dette marked. Derudover tilbydes forbrugeren også SR Food' produkter via Food Service. Aktuelt er vi repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge og på Island.

Vi har kontakt til en række gode og stabile leverandører rundt om i Europa, og pga. det brede udenlandske netværk har vi mulighed for at tilbyde vores samarbejdspartnere sine helt egne og individuelle produkter.

Det er SR Food magtpåliggende at fokusere på en høj grad af fødevare sikkerhed og de internationale standarder som IFS, HACCP og BRC, og ligeledes er vi også økologi-certificeret.

Samtidig følger vi også de trends, der rører sig i samfundet, som eksempelvis den store fokus, der er på mærkningen "Nøglehullet", det europæiske økologi mærke og veganske fødevarer, hvorfor SR Food også har produkter med disse kategorier og certifikater.

SR Food A/S tager også ansvar for lokalområdet ved at støtte gode initiativer som lokale sportsklubber og håndklubben Randers HH samt musikhuset Værket.

Vores hjemmeside er ikke en udtømmende gennemgang af alle vores mange spændende produkter, men giver et godt billede af vores brede udvalg af kvalitetsprodukter og nogle af de muligheder, vi kan tilbyde.

En del af vores af sortiment kan købes i de fleste detailforretninger og vi oplyser naturligvis gerne, hvor disse forhandles.

Du er meget velkommen til at kontakte os både via email eller telefonisk for yderligere oplysninger.

 

Med venlig hilsen

 underskrift ph                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Jan Hørby

Randers HH

Værket i Randers

 

                                        Værket_randers.jpg

RHH logo 2012